Make your own free website on Tripod.com

TRIAS POËTICA (v/h Trias Politica)

Hier traden we op...

Home
Onlangs traden we op...
Hier traden we op...
Presentatie HUIS VAN ERASMUS - 18 juni 2005
22 mei 2004 in de PAULUSKERK te Rotterdam
21 APRIL 2004 IN HEKELINGEN
CARLOS BRETÓN FERRER
FRANS LODEWIJK

trias30.01.2005foto2.jpg

Optredens:

Op dinsdag 1 maart 2005 trad TRIAS op de Thema-avond 'SAMEN VOOR EEN KLEURRIJK NEDERLAND" op, georganiseerd door SPIJKENISSE PLATFORM TEGEN DE NIEUWE OORLOG i.s.m. De Raad van Kerken afd. Spijkenisse. Lokatie: de Kern, Spijkenisse. 

____________________________________________________

Op 30 januari 2005 trad TRIAS op in Brielle, in het Literair Café Brielle, georganiseerd door Polder || Poëzie (zie foto bovenaan pagina).

________________________________________

 

15-4-2004

 SPIJKENISSE

 CENTRALE BIBLIOTHEEK

Optreden van dichters van de dichtersgroep "POLDER || POËZIE" samen met het muzikaal-poetisch trio "TRIAS". Dit trio bestaat uit Jan Bontje (tekstschrijver; parlando), Carlos Bretón (toondichter; zang, bombo, luit en gitaar) en Frans Lodewijk (toondichter; zang en gitaar). Thema van de avond: Oorlog en Vrede. 

 

______________________________________________________

Op 10 april 2004 trad TRIAS op bij Pen & Stem in GRAVE beneden de Sluis (bij Nijmegen). Zie verslag elders op deze site.

______________________________________________________

Dorpskerk Hekelingen

 

21-4-2004
OPTREDEN VAN
T R I A S
IN DE
DORPSKERK
VAN
HEKELINGEN
OP 21 APRIL 2004
optreden muzikaal driemanschap 'TRIAS' in de Dorpskerk van Hekelingen op 21 april 2004

OPTREDEN VAN MUZIKAAL DRIEMANSCHAP 'TRIAS'

Op 21 april 2004 trad het muzikaal driemanschap 'TRIAS' (v/h Trias Politica en bestaande uit tekstdichter Jan Bontje; gitarist/zanger/toondichter Frans Lodewijk en gitarist/luitist/zanger/ toondichter Carlos Breton) op in de Dorpskerk, Dorpsstraat 12 in HEKELINGEN, het mooie dorpje dat weliswaar tot de GEMEENTE Spijkenisse behoort, maar niet tot de STAD Spijkenisse! De avond begon om 8 uur en het optreden duurde 2 x 45 minuten. De toegang was vanzelfsprekend gratis, maar de baten van deze avond (vrijwillige bijdragen) kwamen ten goede aan Amnesty International, want:

Een Amnesty-kaars
is voor sommige mensen
het enige licht

Deze bontje (haiku) schreef Jan Bontje tijdens zijn optreden voor Amnesty International bij het 50-jarig bestaan van de "Universele Verklaring van de Rechten van de Mens". Helaas is dit gedicht actueler dan ooit. Daarom was hij wat het trio betreft het motto van deze avond.

Naar de homepage van al mijn sites